Verpakkingstape

Verpakkingstape
Tijdens het verpakken van producten is goede tape zeer belangrijk. Kies daarom de juiste tape om uw dozen of verpakkingen mee te sluiten. Er zijn verschillende soorten verpakkingstapes, ieder met zijn eigen toepassing en eigenschappen. Iedere tape heeft een hoge kleefkracht. Profipack heeft transparante tape of gekleurde tape. U kunt zelfs tape laten bedrukken. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste tape.

Artikelen 1 tot 36 van 45 in totaal

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 36 van 45 in totaal

per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Hierbij benoemen wij de specificaties van de verpakkingstapes: 

PVC tape

Pvc tape is één van de beste verpakkingstape en heeft een hoge kleefkracht. Met een dikte van 35 micron is het een erg sterke tape. PVC tape leent zicht daarnaast ook erg goed om bedrukt te worden. PVC tape is één van de meest gebruikte tape's voor bedrukking met uw eigen logo of tekst. PVC verpakkingstape wordt veelal gebruikt voor het sluiten van kartonnen dozen.

tegen vocht en hoge temperatuurschommelingen van -15 tot +65 C. Dit maakt deze kleefband geschikt om ook onder extreme omstandigheden uw dozen en verpakkingen permanent te sluiten.

PP Tape is met zijn kleeflaag van synthetische lijm uiterst geschikt voor het sluiten van pakketten tot 20 kg. De tape uit polypropyleenfolie kleeft onmiddellijk op verpakkingen.

Polypropyleen tape van Profipack is bovendien erg voordelig en bestand tegen temperaturen van +5 C tot +45 C. U kan deze PP tape dus ook onder extreme omstandigheden gebruiken.

PP-tape van Profipack Is vervaardigd uit polypropyleenfolie 28 micron. Is verkrijgbaar in bruin, wit en transparant. Heeft een kleeflaag van synthetische lijm.