Tape

Dozen dicht tapen, kwetsbare producten markeren of snelle reparaties uitvoeren? Tape is het antwoord. Een rol tape kopen is geen overbodige luxe. Een aantal rollen van de juiste tape hebt u best altijd bij de hand – en Profipack kan u daarbij helpen. Of u nu zoekt naar maskeertape, machinetape, isolatietape of simpele ducttape; bij ons vindt u altijd precies de plakband die u nodig heeft. We doen hieronder maar een kleine greep uit ons groot arsenaal.

Voor al uw Tape
Voor al uw Tape Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Gekleurde tape of gewoon tape kopen voor professionals

Voor alle denkbare professionele bouwsituaties bestaat er tape in aangepaste materialen en passende kleuren. Gekleurde tape kunt u alvast inzetten wanneer u de aandacht moet vestigen op een gevaarlijk obstakel. Moet u een (werf)trap beveiligen? Denk dan eens aan onze antisliptape. Ook deze tapes zijn in verschillende kleuren beschikbaar, om op te vallen of voor een esthetisch effect. Natuurlijk is er ook zwarte tape verkrijgbaar. Uitglijden is sowieso uitgesloten.

Heeft u last van een beschadiging aan een metalen oppervlak, dan kan aluminium tape redding brengen. Aluminium tape is een waterdichte tape en hitte bestendige tape. Deze tape weerstaat hoge en lage temperaturen en blijft werkzaam bij aanvallen van vet, olie of water. Hij is prima geschikt voor reparaties van bijvoorbeeld luchtventilatiesystemen of (theater)lampen. Ook leuk is onze oerdegelijke Gaffa gekleurde tape in felle kleuren. Hij straalt bij uv-licht. Goedkoper of eenvoudiger worden visual effects niet.

En vergeet niet duct tape te kopen. Duct tape is onmisbaar voor elke klusser, professioneel of niet!

Verpakkingstape

Ook in het magazijn kan tape niet ontbreken. Dozen moeten worden dichtgeplakt of waarschuwingen moeten worden aangebracht. Bij Profipack vindt u zowel speciale verpakkingstape (zoals PVC tape, PP tape en High Tack tape) naast opvallende waarschuwingstapes met boodschappen in het Nederlands en het Engels. Zo weten uw laders, lossers en transporteurs altijd wanneer ze even extra moeten opletten. Zoekt u een manier om dozen extra stevig vast te tapen op een pallet, dan kunnen wij u helpen met onrekbare, extra sterke strapping verpakkingstape. Gaat u heel veel dozen dichten, dan wordt een goede tapedispenser onmisbaar. U tapet de uiteinden, dicht de doos en scheurt de tape af in een en dezelfde beweging. Rolletje op? Zo vervangen.

Bedrukt tape

De verpakking is vaak het eerste wat de klant ziet van uw bedrijf. Waarom zou u uw verpakkingstape dan geen extra functie geven als promotiemiddel? Profipack maakt het mogelijk en drukt uw logo, bedrijfsnaam of slogan op de tape. Uw pakketten krijgen meteen een persoonlijkheidsinjectie en worden direct herkend door uw klanten.