Persoonlijke bescherming

Aan elk beroep zijn risico’s verbonden, klein of groot. Om lichamelijke schade of letsels te voorkomen is persoonlijke bescherming tijdens het uitvoeren van sommige beroepen zelfs bij wet verplicht. Maar ook als het niet verplicht is, kan het aanbrengen van persoonlijke bescherming op de werkvloer aangewezen zijn. Uw werkplek kan nog altijd gevaarlijk zijn, of misschien komt u wel eens in contact met gevaarlijke stoffen. Bij Profipack kunnen wij u helpen en beschermen we uw lichaam integraal, van kop tot teen.

Voor al uw Persoonlijke bescherming
Voor al uw Persoonlijke bescherming Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Veiligheidshelm

Het hoofd is misschien wel onze kwetsbaarste plek. Hier zitten onze oren, ogen en mond, 3 organen die bij uitstek beschermd moeten worden tijdens risicovolle werken. In de eerste plaats denken we dan natuurlijk aan de veiligheidshelm in de bouw. Bij ons kunt u gemakkelijk online de veiligheidshelm kopen.

Stofmaskers en gehoorbescherming

Werkt u in een stofrijke omgeving, dan bieden onze stofmaskers de ideale bescherming. Het inademen van stof kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Neem daarom geen enkel risico. Bij Profipack kunt u verschillende soorten stofmaskers kopen. Wij hebben stofmaskers p3, p2 en p1.

In lawaairijke omgevingen met veel harde geluiden beschermt u ondertussen uw oren met onze oordoppen, gehoorkappen of andere gehoorbescherming. Oren zijn kwetsbaar en bovendien is elke beschadiging hier onherroepelijk onherstelbaar. Koop de beste gehoorbescherming eenvoudig online bij Profipack.

Oogbescherming, de veiligheidsbril

Het voorzichtigst zijn we misschien toch nog wel wanneer het op onze ogen aankomt. Oogbescherming is niet verplicht, maar zeer aan te raden. Onze ogen zijn dan ook extreem kwetsbaar. De kleinste materialen kunnen hier de grootste schade aanrichten. Daarom is het een must om, wanneer het nodig is, de gepaste veiligheidsbril te dragen. Profipack helpt u graag persoonlijk verder met het maken van de juiste keuze. U kunt alvast rekenen op de directe beschikbaarheid van elk veiligheidsbriltype, waaronder gespecialiseerde lasbrillen. Wilt u een veiligheidsbril goedkoop kopen? Kijk dan snel naar ons assortiment veiligheidsbrillen.

Stevige werkhandschoenen kopen

De naam is niet gestolen. Handbescherming is er dan ook in veel soorten en maten en elk specialisme heeft zo zijn eigen, aangepaste werkhandschoenen. Zo zijn stevige werkhandschoenen in de bouw zijn erg belangrijk. Waterdichte handschoenen zijn bijvoorbeeld geen overbodige luxe. Mooie lederen werkhandschoenen houden je handen warm, maar bieden voor sommige situaties niet voldoende persoonlijke bescherming. Wij kunnen u alvast de volgende types aanbieden:

- Montage werkhandschoenen;
- Lasbestendige werkhandschoenen;
- Snijvaste werkhandschoenen;
- Koudebestendige werkhandschoenen;
- Hittebestendige werkhandschoenen;
- Stratenmakerhandschoenen;
- PVC werkhandschoenen.

Wij zorgen ervoor dat u voor elk van uw werkzaamheden de gepaste werkhandschoenen kunt kopen.

Sportieve veiligheidsschoenen kopen

Geen outfit is compleet zonder passende schoenen, maar werkt u met zware en/of gevaarlijke materialen, dan zijn kwaliteitsvolle veiligheidsschoenen pas echt noodzakelijk. Zoekt u dat nieuwe paar, dat naadloos aansluit bij de aard van uw activiteiten en werkomstandigheden? Zoekt u stevige werklaarzen die geen druppel water binnenlaten? Dan hoeft u niet naar een veiligheidsschoenen winkel. Bij ons kunt u veiligheidsschoenen kopen met een sportieve look.