WE ZIJN LIVE! 

Na een lange en intensieve rit, presenteren we je met trots onze geheel vernieuwde website! Natuurlijk staat de tijd niet stil en blijven we niet achter op de laatste ontwikkelingen. Daarom werd het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. Het zal bijvoorbeeld makkelijker worden om producten te zoeken of snel te bestellen. Niet alleen functioneel verandert er een hoop, ook hebben wij een nog uitgebreider assortiment beschikbaar. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de nieuwe website van Profipack.

Wij zijn er zeker van dat wij je nog beter van dienst kunnen zijn met onze geheel vernieuwde website! Ontdek hem vandaag nog!

Wat is er veranderD?

De nieuwe website heeft vele voordelen voor jou als klant bij Profipack. Het zal bijvoorbeeld makkelijker worden om producten te zoeken of snel te bestellen. Niet alleen functioneel verandert er een hoop, ook hebben wij een nog uitgebreider assortiment beschikbaar. Lees hieronder de belangrijkste veranderingen en ontdek de mogelijkheden!WAT IS ER VERANDERD?

NAVIGATIE

Je kunt bij productpagina’s kiezen tussen de vertrouwde producttegels of het snel bestel overzicht! Op deze manier ben je snel wegwijs op de website.

UW ACCOUNT

B2B klanten krijgen een B2B-account waar zij snel kunnen bestellen, hun persoonlijke aanbiedingen kunnen inzien, statistieken kunnen bekijken en nog veel meer!

FAQ

Heb je vragen? Maak dan gebruik van onze nieuwe FAQ-functie. Ook is onze productinformatie volledig vernieuwd en aangevuld, zodat je altijd de beste keuze kunt maken. 

vernieuwde blog

Ontdek onze nieuwe blogpagina en lees meer over onze producten. Leer over hoe je deze moet gebruiken, bekijk onze instructievideo's en krijg handige tips en tricks!

INTERESSANTE ARTIKELEN tijdens het wachten