Labels, etiketten en binders

De organisatie van een overzichtelijk transport kunt u faciliteren met onze binders, labels en etiketten. Met de binders kunt u losse stukken of zakken gemakkelijk verbinden; en etiketten maken alle betrokkenen snel duidelijk welke materialen waarvoor dienen. Mag er gestapeld worden? Is het breekbaar? Moet het naar kantoor of keuken? Met onze labels toont u iedereen de weg en maakt u uw transporten overzichtelijker, gemakkelijker en veiliger. U kunt gemakkelijk de binders, labels en etiketten online kopen.

Voor al uw Etiketten, Binders en Labels
Voor al uw Etiketten, Binders en Labels Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Zelfklevende etiketten op rol

Door de verhuisdoos heen kunt u niet zien wat er in de doos zit. Zeker wanneer u breekbare producten vervoert, of producten die niet gestapeld mogen worden; is het nochtans handig wanneer u en uw medewerkers meteen kunnen zien wat er in de doos zit. Ons advies? Bedrukte etiketten of waarschuwingsetiketten. Ze zijn simpel, snel en super duidelijk voor alle betrokkenen. Bovendien hebben wij ook de gekende etiket stickers in huis, die u instant kunt gebruiken. “Breekbaar”, “niet stapelen” of “paklijst ingesloten”: onze waarschuwingsetiketten leiden uw verhuis gegarandeerd in goed banen. Leidt u een internationaal transport? Dan kunnen wij onze waarschuwingsetiketten ook in het Engels leveren. De zelfklevende etiketten op rol kunt u gemakkelijk online bestellen.

Plastic labels

Wilt u meer overzicht krijgen in uw verhuis, transport, archief of magazijn? Bij Profipack kunt u snel en gemakkelijk labels bestellen. Met labels bewandelt u de weg naar het licht. Onze labels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u niet enkel voor uzelf, maar ook voor al uw medewerkers in een oogwenk kunt aangeven tot welke categorie een bepaald product behoort. En u hoeft zelf geen labels te maken. Dankzij de 2 ponsgaten zijn ze al snel stevig vast te klippen op uw product. Bovendien zijn ze weersbestendig en kunnen ze dus zowel binnen als buiten dienstdoen. Kortom: zeg voorgoed vaarwel aan rommelige magazijnen en stroeve interne transporten met onze PVC plastic labels.

Draadbinders

Tijdens het transport is niets zo onhandig en potentieel onveilig als een open zak. Een snelle oplossing hebt u dan aan onze drilbinders. Drilbinders worden ook wel snelstropper of draadbinder genoemd. Zij zijn ideaal voor het afsluiten van dikkere zakken, maar niet minder voor het vastbinden met een draadbinder apparaat van vloerverwarming of chaponetten. Moet u uw lading echt stevig vastzetten, vertrouw dan op ons polypropyleen (PP) touw. Deze kunststof is uitzonderlijk stevig en daarom uiterst geschikt voor het verankeren van zwaardere producten op een pallet of in een aanhangwagen. Last van losse snoeren of onveilige kabelsalades? Met onze kabelbinders (tyraps) kunt u de verschillende kabels vlot bundelen en netjes opbergen. Ze zijn niet alleen multifunctioneel, maar ook herbruikbaar.