Natronkraft papier

Natron kraft papier, ook wel bekend als soda kraft papier of simpelweg natronpapier, is haast onmisbaar voor iedereen die regelmatig kleine objecten moet verpakken. Natron kraft papier is speciaal bedacht voor inpak karweitjes waar stevigheid en bescherming belangrijk zijn, maar waarbij het gewicht en het volume van het verpakkingsmateriaal niet te hoog op mogen lopen.

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Lekker aan de rol met Profipack natronkraft papier

Bij Profipack mag u altijd de hoogste kwaliteit verwachten tegen de scherpste prijzen, dus ook als het om natronkraft papier gaat. We leveren natron kraft papier op rol, zodat u gemakkelijk en snel aan één stuk door uw waren kunt verpakken. Ideaal voor wie een winkel of een online e-store runt. De natronkraft papier rollen zijn beschikbaar in verschillende breedtes en diktes. Rollen van 70 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm en 150 cm leveren we direct uit voorraad, dus snel online bestellen is de gemakkelijkste manier om uw natronkraft papier in een mum van tijd in huis te hebben. In lengte variëren de rollen tussen 225 meter en 525 meter, dus met één bestelling weet u zeker dat u voorlopig even vooruit kunt. In ons magazijn hebben we alle formaten in de standaard bruin beige kleur beschikbaar, maar op aanvraag leveren we in diverse andere kleuren om beter aan te sluiten op uw huisstijl of assortiment. Wit, groen, blauw, rood en oranje natronkraft papier behoort allemaal tot de mogelijkheden, dus kies hier de uitvoering die het beste bij uw onderneming past.

Veelzijdig verpakken met natronkraft papier

Ons hoogwaardige natronkraft papier is voor heel veel verschillende doeleinden een uitermate geschikte keuze. Door de geribbelde structuur van het materiaal, met een gladde achterzijde voor extra gebruiksgemak, is het verrassend goed bestand tegen scheuren en doorboring. Dat is natuurlijk wel zo handig als er pakketjes verstuurd moeten worden; zeker wanneer het gaat om onregelmatige vormen of een afwijkend formaat. Dit verschil tussen de voor- en achterzijde is ook perfect voor gebruik van de rollen natronkraft papier in onze speciale dispensers. Daarmee scheurt u nauwkeurig en snel de juiste lengte natronkraftpapier af voor elk object, zodat u ook bij grote inpak klussen het tempo hoog weet te houden. Als de rol op is heeft u in no time een nieuwe rol natronkraft papier op de dispenser bevestigd, zodat het werk niet onnodig stil hoeft te vallen. Natronkraft materiaal is niet alleen een slimme manier om individuele pakketten en verzendingen in te pakken: het wordt ook breed toegepast als lichtgewicht opvulmateriaal in bijvoorbeeld kartonnen dozen kartonnen dozen en andere opslagmiddelen. Zo biedt u voordelig een extra beschermingsmaatregel bij vervoer, verzending en opslag van kwetsbare zaken. U ziet het: wat uw wensen op het gebied van verpakkingen, opslag en verzending ook zijn, het kan nooit kwaad om een paar rollen natronkraft papier bij de hand te hebben.