Kantoorartikelen

Op deze pagina hebben we de belangrijkste kantoorbenodigdheden online voor u geselecteerd. Van nieten tot kopieerpapier en van brievenbakjes tot tabbladen: u kunt hier snel vanuit uw eigen bureaustoel, kantoorartikelen online bestellen en laat uw kantoren in geen tijd weer op rolletjes lopen.

Voor al uw Kantoor benodigdheden
Voor al uw Kantoor benodigdheden Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Van de klasseermap tot de archiefkast

Op kantoor liggen de documentenstapels klaar. Om het overzicht te kunnen bewaren, is het belangrijk om al die documenten op de juiste manier te ordenen en op te bergen. Zo krijgt u meteen ook een beter inzicht in de werking van uw bedrijf. Voor dit dagelijks klasseerwerk voorzien wij hier handige klasseermappen met tabbladen, waarmee u snel kunt aangeven welke documenten waar in de map zitten. Als we vervolgens zelf nog een kleine kantoortip mogen geven: zorg er dan voor dat u alleen recente documenten in een archiefkast bewaart en berg gedateerde ordners meteen op in een van onze archiefdozen. U kunt de ordner mappen dan op een andere plek opslaan, zodat ze geen werkruimte meer innemen. Bovendien kunt u onze archiefdozen ook net zo goed inzetten voor het verzenden van klasseermappen. Archiefdozen kopen doet u ook gemakkelijk snel en online bij Profipack.nl.

Kantoorbenodigdheden voor op uw bureau kopen

Naast het bureau en de bureaustoel wordt het kantoor vooral gemaakt door al die kleine kantoorartikelen die de workflow haast ongezien stroomlijnen. Profipack verzamelt al deze onmisbare kantoorbenodigdheden hier in een handig overzicht, op een en dezelfde plek. Sorteer uw post in ons brievenbakje en laat geen enkel blad nog los rondslingeren met onze nietmachines. Scharen, punaises, paperclips, perforators… U kunt bij ons alle kantoorartikelen online bestellen.

Pennen en uw notitieblok online bestellen

Van de geschreven notitie tot de geprinte factuur: papier is de spil van uw kantoor – en daar mag enige kwaliteit tegenover staan. Ons A4 printpapier is van het zuiverste wit en weegt een stijlvolle 80 grammen, die het uw printer eens zo eenvoudig maken om kwaliteitswerk af te leveren. Omdat een kantoor nooit papier genoeg heeft, kunt u het bij ons ook bestellen in handige maxiverpakkingen. Laat u regelmatig een korte notitie na voor uw collega’s? Schrijf ze dan vanaf nu op onze slimme memoblokken of notitieblok met onze pennen. Ze passen zo op elk bureau. Hebt u wat meer schrijfwerk of maakt u aantekeningen tijdens vergaderingen of bijscholingen? Probeer dan onze uitstekende schrijfblokken en kladblokken.

WOok aan de verzending van al dat papier hebben we, tot slot, gedacht. Ongekreukt verzenden in enveloppen kan bij ons in vele maten en vormen, ook in A4-formaat. Enveloppen behoren ook tot de kantoorartikelen. Bekijk hier snel al onze papieren enveloppen.