Etagewagens

Etagewagens
De etagewagen van Profipack is een hulpmiddel om efficiënt goederen te verplaatsen zonder dat dit veel tijd en energie kost. Bij intern transport is de etagewagen ideaal om in één keer meerdere goederen te verplaatsen, zodat u niet vaak heen en weer hoeft te lopen.

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Laat onze etagewagens de meters maken

Veel werkgevers en werknemers hebben eenvoudigweg niet in de gaten hoeveel meters ze per week afleggen om binnen het bedrijfspand de juiste spullen op de juiste plek te krijgen. Ongemerkt wordt er in het bedrijfsleven heel wat afgesjouwd, wat uiteindelijk een weerslag heeft op de ruggen, gewrichten en - niet onbelangrijk - het humeur van alle medewerkers. Onze etagewagens zijn speciaal ontworpen om u en uw collega's te ontlasten, waarmee elke werkplek direct een stukje ergonomischer wordt. Door een stevige constructie op basis van verzinkt staal, stevige houten legplanken en slijtvaste kunststof wielen voorkomt u onnodige inspanningen door zware objecten of grotere hoeveelheden kantoorartikelen in één keer van A naar B te verplaatsen. Zo bespaart u niet alleen tijd en energie, maar spaart u ook de gezondheid van iedereen die vaak korte afstanden aflegt met armen vol net te zware spullen.

Interne logistiek op rolletjes

Onze etagewagens zijn beschikbaar in twee slimme uitvoeringen. De etagewagen 'Standaard' heeft een formaat vergelijkbaar met een reguliere rolcontainer, maar is aanzienlijk lichter door gebruik van slimme materialen. Deze etagewagen is voorzien van passende houten legplanken die elk tot honderd kilo gewicht kunnen dragen. Bovendien worden rubberen sluitriemen bijgeleverd om ervoor te zorgen dat u onderweg geen vracht verliest. Met een maximum draagvermogen van 500 kilo is de standaard etagewagen uw trouwste bondgenoot bij het verplaatsen van al die zaken die normaal eigenlijk te zwaar zijn om zelf verantwoord te tillen. Kiest u voor onze stoere etagewagen met vaste houten legborden, dan stijgt het draagvermogen tot 600 kilo, terwijl de extra handgreep en de soepele zwenkwielen met voetrem zorgen voor een optimale balans tussen draagvermogen en gebruiksgemak. Door zijn open constructie is deze blauw gepoedercoate etagewagen ook heel geschikt voor vervoer van grotere objecten met uitstekende delen. Voor extra variatie zijn drie van de houten legplanken verstelbaar, zodat ook de hoogte van de vracht geen beperking hoeft te zijn. Het onderstel met rem en zwenkwielen voldoet aan de geldende EU-normen, dus met onze etagewagens weet u zeker dat u zichzelf en uw medewerkers op verantwoorde wijze een groot plezier doet!