Interne transportmiddelen

Om het interne transport in uw bedrijf soepel te laten verlopen, stelt Profipack allerhande interne transportmiddelen ter beschikking. Ons aanbod bestaat uit etagewagens, magazijnwagens, palletwagens, steekwagens en werkplaatswagens. Al onze wagens voldoen aan de gangbare veiligheidseisen en bieden uw werknemers hierdoor de ondersteuning die ze verdienen. Groot of klein, handig of lomp en zwaar: met onze interne transportmiddelen wordt alles vervoerbaar.

Voor al uw interne transport benodigdheden
Voor al uw interne transport benodigdheden Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën
Aanbevolen

Paletten voor intern transport

Als product is een pallet even simpel als geniaal. Hoe zwaar, groot of onhandig het transport ook is, op een pallet kunt u het al snel moeiteloos verplaatsen of opslaan. Een onmisbaar product voor het interne transport. Ons assortiment omvat 3 soorten: houten paletten, kunststof paletten en geperste pallets (presswood). Die laatste soort is niet enkel handig, ze werkt ook isolerend en beschermt uw materialen tegen opstijgend vocht. Een ander groot voordeel is hier de handzaamheid, mede te danken aan de lichtheid van het materiaal. Bovendien zijn de presswood pallets stapelbaar en nemen ze dus een minimum aan ruimte in beslag.

De kunststof pallets zijn op hun beurt erg gebruiksvriendelijk en vergen amper onderhoud. Bij gebrek aan natuurmateriaal is de kans op kwetsuren tijdens de behandeling hier ook minimaal. Om deze en andere redenen worden kunststoffen pallets vaak gebruikt in de medische wereld (bijvoorbeeld voor medicijnenvervoer) of in andere domeinen waar hun hygiënische en/of antistatische karakter belangrijk is.

Kunststof pallets zijn goed schoon te houden. De pallets zijn niet gemaakt van hout, waardoor u geen kans heeft op splinters. De kunststof pallet wordt vaak gebruikt in de medische- of antistatische wereld. Als er bijvoorbeeld gewerkt wordt met het vervoeren van medicijnen, is het belangrijk dat pallets hygiënisch zijn.

De bekendste en meest gebruikte pallet blijft ondertussen toch wel de houten pallet. Deze pallets zijn dan ook uitermate geschikt voor intern transport, zijn stevig en hebben een hoge draagkracht. Onze houten pallets zijn beschikbaar in verschillende maten. Naast de standaard europallets hebben we ook nog de blokpallets en de mini ISO paletten. Wilt u een pallet kopen op maat? Vraag dan hier uw offerte aan.

Elektrische pompwagen en palletwagen

Uw lading staat nu dan wel keurig op pallets, daarmee is ze nog niet verplaatst. Hiervoor doet u bijvoorbeeld een beroep op onze steekwagens, onze magazijnwagens of ons meubelhondje. Deze transporteurs zijn ideaal voor het lichtere werk (met kleinere producten). Dit zijn interne transportmiddelen voor een veilig transport. Voor het intern vervoeren van gasflessen hebben we ook nog een aangepaste gasflessenwagen klaarstaan.

Het wat zwaardere werk heeft u andere interne transportmiddelen nodig en dat kunt u overlaten aan onze elektrische palletwagen of elektrische pompwagen. De aangepaste palletvorken schuiven perfect onder de pallet in en pompen de vracht hydraulisch omhoog. Hangend op de vorken zweeft de pallet nu boven de grond en op wielen, klaar om te worden getransporteerd. Wat ook uw vracht mag zijn, Profipack heeft een elektrische palletwagen op wielen met de juiste lengte en breedte voor de palletvorken. Twijfelt u nog over welke palletwagen de uwe is? Aarzel dan niet om vrijblijvend ons deskundig advies in te winnen.

Interne transportmiddelen voor in het magazijn

Voortaan zeult u niet meer eindeloos heen en weer tussen uw order en de bestelde producten. Dat werk laat u over aan onze etagewagen. Een mooi transportmiddel voor in het magazijn. Zet de producten op de wagen, verplaats hem naar de plek waar alle pakketten worden ingepakt, en u hebt alle kleinere orders direct bij de hand, in een en dezelfde moeite. Onze standaard etagewagen is voorzien van een extra riem en legplanken. Hij is goed voor een maximaal draagvermogen van 100 kg en ideaal voor, bijvoorbeeld, kantoorverhuizingen. Daarnaast hebben we ook nog een speciale serveerwagen met houten leggers en 3 verstelbare etages. U kunt de serveerwagen ook gebruiken om gereedschap op te leggen, zodat u deze altijd bij de hand heeft. Een gereedschapswagen!