Wikkelfolie zwart

Wikkelfolie zwart

Profipack heeft verschillende kleuren wikkelfolie in het assortiment, waaronder wikkelfolie zwart. Deze zwarte wikkelfolie is erg handig als u uw lading anoniem wilt houden. Door de transparante wikkelfolie kunt u heen kijken. Echter is de zwarte wikkelfolie zo donker dat de lading niet goed te zien is.

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Gekleurde wikkelfolie

Het gebruik van verschillende kleuren wikkelfolie kan heel handig zijn. Stel u heeft verschillende productgroepen in het assortiment, dan kunt u deze producten labelen met een verschillende kleuren wikkelfolie. Of u werkt met verschillende pakketdiensten, dan kan de pallet voor DHL ingewikkeld worden in de kleur rood en de pakketten voor DPD ingewikkeld worden in gele wikkelfolie.

Transparante wikkelfolie kan handig zijn als u de producten op de pallet wilt blijven zien. Maar als u een pallet gaat verzenden en u verkoopt diefstal gevoelige producten, kan zwarte wikkelfolie een uitkomst zijn. Door de zwarte wikkelfolie kunnen mensen de verschillende pakketjes niet zien. Uw lading blijft dus anoniem.

Zwarte handwikkelfolie en machinewikkelfolie

In de kleur zwart hebben we verschillende soorten wikkelfolie. Handwikkelfolie is geschikt om wikkelfolie met de hand om uw pallet aan te brengen. Wij raden u dan wel aan om een wikkelfolie dispenser te gebruiken. Dit verlicht het werkt. De zwarte machinewikkelfolie kunt u gebruiken met alle foliewikkelmachines. De zwarte wikkelfolie is beschikbaar in verschillende diktes.

Mini zwarte wikkelfolie

Naast de standaard wikkelfolie van 50cm breed, hebben wij ook mini wikkelfolie. De mini wikkelfolie hebben wij vanaf 10cm. Mini wikkelfolie is vooral geschikt voor het samenbundelen van producten, zoals: buizen, kabels, profielen, legplanken en kleine dozen. Deze mini wikkelfolie hebben wij in het zwart, maar ook in andere kleuren. U kunt deze folie het beste gebruiken met een mini wikkelfolie dispenser. Kijk bijvoorbeeld naar onze set met mini wikkelfolie + dispenser.

Met onze zwarte wikkelfolie is het inwikkelen van pallets, zeker niet ingewikkeld!