Steigerkrimpfolie

Steigerkrimpfolie

Steigerfolie is zeer sterk en waterbestendig. Profipack heeft verschillende soorten steigerkrimpfolie in het assortiment. We hebben o.a. witte krimpfolie, transparante krimpfolie, speciale folie die goed tegen UV kan en de NVO soort die minder snel brand. Deze steigerfolie wordt vaak gebruikt bij steigerbouwbedrijven, maar is geschikt voor meerdere toepassingen. Bescherm bijvoorbeeld uw metaal op een pallet of verpak uw boot voor de winter goed in met deze sterke krimpfolie!

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Krimpfolie voor steigers

Steigerbouwbedrijven werken vaak buiten en zijn afhankelijk van het weer. Als er steigers worden gebouwd dan zijn deze vaak open. De bouwvakkers die vangen wind en worden nat bij de eerste de beste regenbui. Niet alleen de bouwvakkers maar ook alle bouwmaterialen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Krimpfolie is een folie die door de hitte van een krimppistool zich om uw producten vormt en zo uw producten beschermd. Krimpfolie voor een steiger moet zeer sterk zijn. Hier hebben wij bij Profipack speciale krimpfolie voor steigers voor in verschillende maten en uitvoeringen.

Steigermateriaal en meer

Niet alleen steigerbouwbedrijven zijn gebaat bij steigerkrimpfolie. De metaalindustrie werkt met metalen die zeer gevoelig zijn voor vocht. Als metalen worden verzonden of opgeslagen, is het belangrijk dat deze beschermd worden. Door de producten te wikkelen in de zeer sterke krimpfolie, zijn de metalen beschermd tegen vocht, vuil en andere factoren van buitenaf.

Krimpfolie wordt ook gebruikt als afdekzeil om boten te beschermen als deze worden opgeslagen. Door UV licht kunnen producten verkleuren. Om dit te voorkomen kunt u steiger UV krimpfolie gebruiken die ook een UV bescherming heeft. Dan blijven uw producten er uit zien als nieuw.

Zo hebben we ook krimpfolie die minder snel brand, de NVO krimpfolie. Plastic kan heel snel branden en dat kan zeer gevaarlijk zijn. De steigerfolie brand langzamer, waardoor het gevaar zich niet razendsnel verspreid.

Wilt u krimpfolie gebruiken, maar weet u niet welke u het beste kunt gebruiken? Onze productspecialisten helpen u graag verder. Neem hier contact op.