Spinvliesfolie

Spinvliesfolie

Spinvliesfolie is een folie die u voor meerdere toepassingen kunt gebruiken. U kunt spinvliesfolie kopen om uw planten te beschermen tegen weer en wind. Maar vliesdoek wordt ook gebruikt voor hygiënekleding en als beschermingsmateriaal. Non-woven spinvliesdoek is soepel en zacht, maar toch scheurbestendig. U kunt bij Profipack eenvoudig en snel vliesdoek op rol kopen.

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Spinvliesfolie aanbrengen

Spinvliesfolie aanbrengen kan op verschillende manieren, het ligt er natuurlijk aan waarvoor u het gebruikt. Zo wordt spinvlies vaak gebruikt voor RVS finishing en oppervlaktebescherming. Als roestvrijstaal is afgewerkt dan is de kans op beschadigingen erg groot. Oppervlaktes en RVS dienen beschermt te worden tegen krassen, vuil of slijtage tijdens transport. Om oppervlaktes te beschermen kunt u dus vliesdoek inzetten als beschermingsmateriaal . Wilt u iets vervoeren waar snel krassen op kan komen, dan is het verstandig om het product te verpakken in spinvliesfolie. Spinvlies biedt namelijk een krasvrije bescherming aan uw producten.

Spinvliesfolie kunt u het beste vastzetten met spinvlies tape. Hiervoor kunt u het beste PVC tape gebruiken. Voor verschillende toepassingen moet u spinvlies niet bevestigen, maar moet u spinvlies bewerken. Zo wordt er van spinvlies o.a. hygiënekleding, mondkapjes en velgencovers gemaakt. Ook wordt er door doctoren spinvlies bevestigd op een operatietafel.

Waterkerende dampdoorlatende folie

Waarom is spinvliesfolie zo geschikt voor hygiënetoepassingen? Dit komt door de waterkerende en dampdoorlatende werking. De folie is dampdoorlatend en dit betekent dat bij een mondkapje adem door de folie heen gaat, zo kan een doctor vrij ademen. Daarnaast heeft de folie een waterkerende functie, dus vloeistoffen van buitenaf komen niet door het mondkapje heen. Zo worden doctoren beschermd tegen bacteriën tijdens het werk.

Spinvliesdoek voor de tuin

Spinvliesdoek wordt in de agrarische sector veel gebruikt om gewassen te beschermen. Planten zijn erg gevoelig en veel factoren kunnen groeiverlies veroorzaken. In de winter dienen verschillende planten beschermt te worden tegen de vrieskou. Vliesdoek voor planten beschermt gewassen tegen deze kou. Spinvliesdoek heeft een isolerende werking, waardoor de planten onder het doek warm blijven en beschermt worden tegen de kou, storm en regen van buitenaf. Vliesdoek voor de tuin is zeer licht in gewicht. Hierdoor kunnen uw planten niet beschadigen door het doek.