Wat zijn knapzakken?

Knapzakken zijn eigenlijk gewoon afval zakken die zeer geschikt zijn voor het verzamelen van plastic. Veel bedrijven maken hier gebruik van in hun magazijn, maar ook in supermarkten zie je ze vaak terug. De zakken zijn stevig, waardoor de kans op scheuren klein is, ook wanneer de zak flink belast wordt naarmate deze voller raakt.

De verschillende soorten

Het aanbod op onze site is ruim. Niet alleen kun je kiezen voor diverse kleuren knapzakken, maar ook wat de inhoud en dikte van de knapzakken betreft, heb je een ruime keus. Wij leveren knapzakken met een inhoud van 60 tot wel 1100 liter. De dikte wordt aangegeven in micron. Hoe hoger het getal, hoe dikker de knapzakken zijn. 

Bovendien kun je kiezen uit knapzakken gemaakt van LDPE of knapzakken van MDPE folie. Alsof dit nog niet genoeg is, kun je gaan voor een ongeperforeerde of geperforeerde variant. Deze laatste soort heeft als voordeel dat de afval zakken samen te persen zijn. Op deze manier verklein je de totale hoeveelheid afval. De knapzakken worden geleverd in dozen met meerdere stuks; hoeveel verschilt per soort.

De voordelen van een knapzaksysteem

Wil je het jezelf makkelijk maken, ga dan niet alleen voor knapzakken, maar voor een knapzaksysteem. Dit bestaat uit een zak met een houder, waardoor de knapzakken altijd goed open blijven staan en makkelijk en snel te bevestigen zijn. Ook zijn de knapzakken op deze manier eenvoudig ergens neer te zetten en desgewenst te verplaatsen. Heb je een grote ruimte? Plaats dan op meerdere plekken zo'n handig knapzaksysteem.

Transparante vuilniszakken 60 liter

Transparante vuilniszakken van 60 liter zijn een praktische oplossing voor het opruimen en opbergen van afval. Dankzij hun transparante kleur, kan de inhoud van de zakken gemakkelijk geïdentificeerd worden zonder dat de zakken geopend hoeven te worden. Dit is een groot voordeel voor mensen die snel specifieke voorwerpen willen vinden of die willen weten welke afvalsoorten er in de zak zitten. 

Deze knapzakken zijn ook stevig en gemaakt van materialen die goed te recyclen zijn, waardoor ze geschikt zijn voor het vervoeren van zwaar afval. Bovendien zijn ze gemakkelijk te sluiten en te gebruiken.

Waar een mini knapzak gebruiken?

Mini knapzakken, ook wel transparante vuilniszakken van 60 liter, zijn zeer veelzijdig en kunnen in verschillende omgevingen en situaties gebruikt worden. Bijvoorbeeld in huishoudens zijn ze perfect voor het opruimen en sorteren van afvalsoorten zoals plastic en papier. In kantoren zijn ze een handige oplossing voor het opruimen van kantoorafval en het verpakken van kleine items die verzonden of opgeslagen moeten worden. In industriële omgevingen zijn ze geschikt voor het opruimen van afvalsoorten zoals metaal, hout en bouwafval. Ook in de horeca zijn ze een goede oplossing voor het verpakken van afval zoals folie, papieren en karton en het scheiden van afvalsoorten. Kortom, transparante vuilniszakken van 60 liter zijn een praktische en veelzijdige oplossing voor het opruimen en opbergen van afval.

Ideaal voor in een magazijn

Deze zakken voor plastic afval zijn uitermate geschikt voor bedrijven, kantoren, scholen en winkels, maar zeker ook voor in een magazijn, waar toch veel gewerkt wordt met afval. Het gebruik van knapzakken helpt de boel lekker opgeruimd en overzichtelijk te houden. Ga je voor een grote variant van onze knapzakken, dan hoef je ook de afval zakken niet snel te verwisselen, wat tijd scheelt.

Knapzakken zijn er in vele kleuren

Onze knapzakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, wat het ook makkelijk maakt om afval nog meer te scheiden. Elk soort afval kan dan namelijk in een bepaalde kleur knapzakken. Op deze manier kan het afval op een duurzame manier verwerkt worden en draag je bij aan een betere leefwereld. De verschillende kleuren knapzakken zijn al snel duidelijk voor andere mensen, zoals je personeel, waardoor het scheiden van afval moeiteloos zal verlopen.

Bekijk het aanbod van Profipack

Zijn knapzakken wat jij zoekt voor jouw onderneming? Bij Profipack ben je gegarandeerd van een snelle levering en betaal je nooit meer dan nodig. Zoek je bovendien nog ander verzend- of verpakkingsmateriaal? Dan zit je bij ons helemaal goed. Je vindt in onze webshop namelijk tal van producten die je goed van dienst kunnen zijn. 

Kijk je naar knapzakken, maar is dit niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem. Neem dan eens een kijkje bij onze standaard afvalzakken of bijvoorbeeld de kliko afvalzakken. Voor elke situatie hebben wij een geschikt product.

Knapzakken zijn grote afvalzakken. Bij Profipack zijn er knapzakken tot wel 1100 liter verkrijgbaar. Knapzakken zijn onmisbaar in een magazijn. Een knapzak hoeft namelijk minder vaak vervangen te worden dan een standaard afvalzak. Er zijn knapzakken die wel 15 keer groter zijn dan een standaard afvalzak.

Wil jij niet meer dagelijks jouw afvalzak hoeven te legen? Dan is een knapzak wat je zoekt! Een knapzak is namelijk veel groter dan een standaard afvalzak. Daarnaast is een knapzaksysteem ideaal om de grote knapzakken gebruiksvriendelijk in jouw magazijn op te hangen.

Bij Profipack hebben we niet alleen knapzakken van LDPE, maar ook van MDPE. Het voordeel van MDPE knapzakken is dat ze een hoge scheurweerstand hebben. Onze LDPE knapzakken hebben als voordeel dat ze gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Daarnaast zijn zowel de LDPE als MDPE knapzakken verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes.